Ανακοίνωση για Εθελοντές Αιμοδότες

security
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, ενημερώνει τους εθελοντές αιμοδότες, κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, σχετικά με τη λειτουργία της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίαςτου Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς "¶γιοι Ανάργυροι", το οποίο βρίσκεται μόλις 7χλμ. από την Κεντρική Πλατεία Αχαρνών.
Η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς δέχεται στον άνετο χώρο της, τους  εθελοντές αιμοδότες κατά τις ώρες 8:30 π.μ. έως και  1:30 μ.μ. τις καθημερινές.
Στην πύλη του νοσοκομείου ζητείστε πληροφορίες για θέσεις πάρκινγκ αποκλειστικά για τους αιμοδότες.
Το προσωπικό της Αιμοδοσίας θα σας υποδεχθεί και θα σας βοηθήσει ώστε η εμπειρία της αιμοδοσίας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ασφαλής για εσάς.
Εξειδικευμένοι επαγγελματίες Υγείας θα σας μετρήσουν την πίεση και τον αιματοκρίτη και θα  διασφαλίσουν ότι μπορείτε να δώσετε αίμα. Θα σας δώσουν τις πληροφορίες που θέλετε πριν αλλά και μετά την αιμοδοσία.
Θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας δημόσιο έγγραφο με την φωτογραφία σας (ταυτότητα ή δίπλωμα ή διαβατήριο ή άδεια διαμονής).
Επίσης με μια σύντομη διαδικασία μπορείτε να εκδώσετε την ηλεκτρονική κάρτα εθελοντή αιμοδότη όπου καταγράφονται όλες οι αιμοδοσίες σας και σας παρέχει την δυνατότητα να έχετε την πληροφόρηση για το απόθεμά σας διαδικτυακά.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε από  8π.μ. έως 8μ.μ. στα τηλέφωνα της Αιμοδοσίας 210 3501 562 και 210 3501 725, ενώ για πιο εξειδικευμένες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε την Επισκέπτρια Υγείας της Αιμοδοσίας στο τηλέφωνο 210 3501 553.
Επιπλέον πληροφορίες για την αιμοδοσία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) http://ekea.gr/become-donor/   
Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς
Νούφαρων και Τίμιου Σταυρού 14, 14564, Νέα Κηφισιά (περιοχή Καλυφτάκη)
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 3501 500
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Γεώργιος Α. Σταύρου