Οι "Νύχτες πριν τα Σοφόκλεια" θα αποτελέσουν και φέτος έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο "Πολιτιστικό Πρόλογο" του μεγάλου Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών "Σοφόκλεια".

security
          

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας "«Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια" έχει τη χαρά να πληροφορήσει τους δημότες του Δήμου Αχαρνών και όμορων Δήμων για τη διοργάνωση και φέτος «Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια 2018» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Σοφοκλής".

Με καλοκαιρινή διάθεση θα πραγματοποιηθούν παιδικές και θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές αλλά και συναυλίες που θα συνθέσουν πολύ όμορφα το παζλ "Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια 2018" από τις 20 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός χαιρετίζοντας τη φετινή διοργάνωση "Νύχτες πριν τα Σοφόκλεια" και απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση προς τους κατοίκους και τους δημότες να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Σοφοκλής" δήλωσε:

"Οι "Νύχτες πριν τα Σοφόκλεια" είναι μια σειρά Καλλιτεχνικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων, που πρωτοξεκίνησε πέρσι το 2017 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία και απήχηση στους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αχαρνών.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών, υπηρετώντας με συνέπεια την προώθηση του Πολιτισμού στον Δήμο Αχαρνών, διοργανώνει και φέτος  τις "Νύχτες πριν τα Σοφόκλεια".

Με… Καλοκαιρινή διάθεση, παιδικές και θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές και συναυλίες, θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο ανοιχτό Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον λόφο του Προφήτη Ηλία στον Δήμο Αχαρνών.

Οι "Νύχτες πριν τα Σοφόκλεια" θα αποτελέσουν και φέτος έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο "Πολιτιστικό Πρόλογο" του μεγάλου Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών "Σοφόκλεια".

Είναι βέβαιο ότι και φέτος, οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών, θα τιμήσουν τις "Νύχτες πριν τα Σοφόκλεια", όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιλεγμένες παραστάσεις, οι οποίες παράλληλα προάγουν την καλλιτεχνική αξία και δημιουργικότητα των συμπολιτών μας".