Ιδιαιτέρως επιτυχημένη κρίνεται η εκδήλωση παρουσίασης των βιβλίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου και του συγγραφέα κ. Αντώνη Ανυφαντάκη.

security

Φωτογραφία του Giannis Kassavos.
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των βιβλίων "Θεέ μου, Θεέ μου… Ψυχική εξάντληση και αποξένωση του Κληρικού" του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετροπόλεως κ. Αθηναγόρα και "Σε άγονη γη… 9 + 3 διηγήματα" του συγγραφέα κ. Αντώνη Ανυφαντάκη στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου .

Πρόκειται για δυο φαινομενικά διαφορετικά βιβλία - καθώς το ένα ανήκει στον τομέα της Επιστήμης, ενώ το άλλο στον τομέα της Λογοτεχνίας - τα οποία ωστόσο έχουν σαν κοινό συνδετικό κρίκο τον άνθρωπο.

Τον άνθρωπο που είτε με την ιδιότητα του Κληρικού, είτε με την ιδιότητα του λαϊκού αντιμετωπίζει τη σκληρή καθημερινότητα της εργασίας και τα προβλήματα του βίου του.

Τα βιβλία καταγράφουν, τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Κληρικοί και οι λαϊκοί για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει, καθώς και τις δοκιμασίες που επιβάλλουν στον εαυτό τους για να συνεισφέρουν στην εξέλιξη της ζωής και στην εξέλιξη της οικογένειά τους και του κοινωνικού τους περίγυρου.
Φωτογραφία του Giannis Kassavos.

 Φωτογραφία του Giannis Kassavos.