Η έναρξη των Εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στο Δήμο Αχαρνών

security
Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βλασίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 19:00, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για τις φετινές γιορτές ο Δήμος Αχαρνών.

Πλήθος κόσμου, μικρά παιδιά αλλά και μεγάλοι πήραν μέρος στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν γιατί τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου για όλους μας.

Οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ημέρες ελπίδας, προσδοκίας και αισιοδοξίας.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αχαρνών με την άοκνη προσπάθεια των ανθρώπων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών, έχουν σαν σκοπό να μεταφέρουν αυτό το αισιόδοξο μήνυμα στις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών και να φέρουν το χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

Αυτό το χαμόγελο, των μεγάλων και κυρίων των μικρών μας συμπολιτών, θα "στολίσει" και θα "φωτίσει" την καθημερινότητά μας και θα αποτελέσει ανάσα χαράς και ψυχαγωγίας για όλους μας.

Το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων, είναι παράλληλα η ιδανικότερη αφορμή για να σκεφτούμε τον συνάνθρωπο μας. Και είναι στο χέρι μας εκτός από ημέρες χαράς και ψυχαγωγίας να είναι και ημέρες αγάπης, φιλίας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Θερμές ευχές για το 2018. Να είναι μια χρονιά που θα φέρει χαρά και ελπίδα στην καρδιά σας και τις οικογένειές σας.

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Αχαρνών