Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Δήμου Αχαρνών

security
Το Πρόγραμμα για το 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Δήμου Αχαρνών από την ΔΗ.Κ.Ε.Α. από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου 2017:
● Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου
18:30: Τα Εγκαίνια του 1ου Χριστουγεννιάτικου Bazaar στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Αχαρνών.
19:00: Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Αχ Ελένη» από το θεατρικό τμήμα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών.
18:30-21:30: Ζογκλέρ και ξωτικά θα παίζουν και θα μεταμορφώνουν τα προσωπάκια των παιδιών και θα φτιάχνουν μπαλανοκατασκευές στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.
● Σάββατο 16 Δεκεμβρίου
12:00: Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.
18:00 Μία Χριστουγεννιάτικη παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο και τα Καλλιτεχνικά Τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
18:30-21:30 Μασκότ και ξωτικά θα παίζουν και θα μεταμορφώνουν τα προσωπάκια των παιδιών και θα φτιάχνουν μπαλανοκατασκευές στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.
20:00 Ρεμπέτικη βραδιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τους ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΑΡΓΙΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.
● Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
11:30-14:30 Ξωτικά θα παίζουν και θα μεταμορφώνουν τα προσωπάκια των παιδιών και θα φτιάχνουν μπαλανοκατασκευές στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.
Σημεία απασχόλησης των μικρών μας φίλων: Mini Golf, Bowling, Παιχνίδι Μνήμης, Σκοποβολή Nerf, Ξύλινο Ποδοσφαιράκι, Air Hockey, Ηλεκτρονική Μπασκέτα, Mega Jenga, Πεινασμένος Χιονάνθρωπος. Το Baby Park για τους λιλιπούτιους φίλους μας.
18:30 Βυζαντινή Χορωδία με Παραδοσιακά Κάλαντα στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Αχαρνών.