Ευρεία επιχείρηση καθαρισμού στους Θρακομακεδόνες παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και του Αντιδημάρχου κ. Θοδωρή Συρινίδη.

security

Ευρεία επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης  Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρή Συρινίδη.
Στην επιχείρηση καθαρισμού επιστρατεύτηκαν τα διαθέσιμα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Αχαρνών, για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων, ξερών χόρτων και κλαδιών.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρής Συρινίδηςανάφερε ότι, καθημερινά οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Αχαρνών, στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και ξερών χόρτων, κάνοντας παράλληλα έκκληση  προς τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών να προβαίνουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών πριν προχωρήσουν στην απόθεση, ογκωδών αντικειμένων, ξερών χόρτων και κλαδιών.
Καθημερινά ο Δήμος Αχαρνών συλλέγει πάνω από 25 τόνους από ογκώδη αντικείμενα, ξερά χόρτα και κλαδιά. Οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών, για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και ξερών χόρτων θα πρέπει να ενημερώνουν, πριν την απόθεση, τους τις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών στα τηλέφωνα:
210 2072 388 και 210 2072 423 ή να καταχωρούν το αίτημα τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών www.acharnes.gr (banner: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες: http://www.acharnes.gr/applications/submit-90).
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος παραβρέθηκε στην επιχείρηση καθαρισμού από ογκώδη αντικείμενα, ξερά χόρτα και κλαδιά στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών που εργάστηκαν εκτός ωραρίου και δήλωσε:
"Οι έκτακτες επιχειρήσεις καθαρισμού ενισχύουν και επικουρούν το ήδη απαιτητικό πρόγραμμα αποκομιδής, ογκωδών αντικειμένων, ξερών χόρτων και κλαδιών του Δήμου Αχαρνών. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών έχουν ως βασική του προτεραιότητα την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των δημοτών στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, ξερών χόρτων και κλαδιών και σε αυτή την προσπάθεια κρίνεται εξαιρετικά σημαντική και η συνεργασία των πολιτών με τις Υπηρεσίες".