Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μενίδι (βίντεο)

securityΜε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Μενίδι, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε να γιορτάσει την 43η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα και επάνω της ακουμπούν οι ελπίδες των Ελλήνων, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν είμαι εδώ πέρα για να σας μιλήσω για τα προβλήματα, που τα ξέρετε καλά, αλλά για τις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στους ίδιους, τους εαυτούς μας».

Τα παραπάνω επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Μενίδι, με αφορμή και τα 43 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει και κάλεσε τους πολίτες να την εμπιστευτούν, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η παράταξη είναι ανοιχτή σε όλους του πολίτες και δεν θα επιδείξει ρεβανσισμό απέναντι σε οποιονδήποτε.