Επίθεση και δολιοφθορά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών

security
Στόχος επίθεσης έγιναν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Αχαρνές λίγη ώρα μετά την εξαιρετικά ουσιαστική και πετυχημένη εκδήλωση της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών με ομιλητή τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση με θέμα τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Είναι πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια που συμβαίνει το φαινόμενο αυτό. Άλλοτε οι φασίστες, άλλοτε διαρρήκτες και σήμερα κάποιοι άγνωστοι που δεν θέλησαν να φανερώσουν τις πραγματικές προθέσεις και την ταυτότητα τους , δημιουργούν ένα περίεργο γαϊτανάκι συμπτώσεων που παύουν στην πραγματικότητα να είναι συμπτώσεις. Εξάλλου η συχνότητα με την οποία συμβαίνουν τα περιστατικά αυτά τα τελευταία χρόνια το επιβεβαιώνει.


Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών στέλνει μήνυμα προς τον Αχαρναϊκό λαό, ότι όσοι νομίζουν πως θα μας τρομοκρατήσουν προκειμένου να σταματήσουν τη δράση μας, απλά καταφέρνουν το αντίθετο. Μας πεισμώνουν, μας συσπειρώνουν και φανερώνουν το δίκιο του αγώνα μας για μια Ελλάδα αξιοπρέπειας, προκοπής, ελπίδας και δημιουργίας. Με δίκαιη ανάπτυξη, για μείωση της ανεργίας, για πολιτικές με βάση  τις ανάγκες της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και όραμα μια χώρα που θα στέκεται γερά και σταθερά στα πόδια της, αποτελώντας πυλώνα σταθερότητας, ειρήνης  και  δημοκρατίας για ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου»

πηγή: doxthi.gr