Επίσκεψη στην έκθεση αρχαιολογικών ευρημάτων που συνόδευσαν τον νεαρό Φαραώ. 
Η ΔΗ.Κ.Ε.Α. στις 10 Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 μας ταξιδεύει στην αιωνιότητα με την έκθεση «ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Πειραιώς 254, Ταύρος.

Η έκθεση δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να ταξιδέψει χιλιάδες χρόνια πριν, να πάρει μέρος στην ανασκαφή του σπουδαίου Βρετανού αρχαιoλόγου Howard Carter και να νιώσει τη συγκίνηση και τον θαυμασμό από το πλήθος και τη λάμψη των εκατοντάδων αρχαιολογικών ευρημάτων που συνόδευσαν τον νεαρό Φαραώ στη μετά-θάνατον ζωή. Τα πιστά αντίγραφα των ανεκτίμητων θησαυρών από τον τάφο του Τουταγχαμών που παρουσιάζονται στην έκθεση και που κατασκευάστηκαν από έμπειρους τεχνίτες, υπό την επίβλεψη αρχαιολόγων, προσφέρουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό.

Στους μικρούς μας φίλους η ομάδα των μουσειοπαιδαγωγών θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα, στα οποία τα παιδιά θα ανακαλύψουν στοιχεία του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού, καθώς και οργανωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως προβολές κ.λ.π.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 6-3.

Τιμή εισιτηρίου: 8€. Πληροφορίες: 210-2404730 από τις 15:00 & μετά.