Αυτοψία σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Αχαρνών

security
 
Eπίσκεψη σε αθλητικούς χώρους που χρίζουν συντήρησης και που δύναται να παρέμβει η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Σπύρος Πάντζας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργου Δασκαλάκη.

Από την αυτοψία διαπιστώθηκε πως το 1ο Κλειστό Γυμναστήριο «Μπάμπης Χολίδης» είναι από τους αθλητικούς χώρους που χρίζουν, επισκευών και επεμβάσεων, οι οποίες αφορούν, το παρκέ του αγωνιστικού χώρου, τον φωτισμό, τις εξέδρες και τον περιβάλλοντα χώρο.

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε και στο Σκοπευτήριο Αχαρνών που παραμένει κλειστό τα τελευταία 6 χρόνια, από τότε δηλαδή που έληξε το συμφωνητικό παραχώρησης στον Σκοπευτικό Σύλλογο "Πάρνης".

Το Σκοπευτήριο Αχαρνών φιλοξενούσε πάνω από 1.500 αθλητές και κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι ο χώρος παρά το γεγονός ότι παραμένει κλειστός  διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στις αυτοψίες του κ. Πάντζα και του κ. Δασκαλάκη στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αχαρνών, παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Κώστας Σασαρίδης, καθώς και ο υπεύθυνος των Αθλητικών Προγραμμάτων της ΔΗΦΑ κ. Κώστας Λαζαρίδης.