Τα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έψαλαν μαθητές του 28ου Δ.Σ Αχαρνών Παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα έψαλε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο η χορωδία του 28ου δημοτικού Αχαρνών.

Η Διευθύντρια του Σχολείου Ελένη Καμπόλη, οι δάσκαλοι και οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο, τον Μητροπολίτη Ιλίου, καθώς και την κ. Πίνη, για την αμέριστη συμπαράσταση και την στήριξή τους. Να σημειωθεί, πως πριν καιρό ο Μητροπολίτης κ.Αθηναγόρας κατόπιν αιτήματος του Σχολείου, απευθύνθηκε στην κ. Πίνη και με ενέργειες του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας εμβολιάσθηκαν όλοι οι μαθητές.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος απευθυνόμενος προς τους μεγαλύτερους μαθητές τους κάλεσε να αγωνίζονται, διότι «είναι η ελπίδα μας. Εμείς θα παραδώσουμε την σκυτάλη στα χέρια σας και εσείς πρέπει να τρέξετε, να κάνετε τον αγώνα σας» συμπληρώνοντας πως «στην εποχή μας λείπει ο πολιτισμός» και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που κάποια σχολεία στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος υποδέχτηκε θερμά τους μαθητές, χάρισε σε όλους ένα σταυρό ως ενθύμιο και τους μετέφερε με αγάπη χριστουγεννιάτικες ευχές.
 

πηγη: doxthi.gr