Η Ελένη Γκίκα πρώτη σε ψήφους για την ελεγκτική επιτροπή με το Γιώργο Σταματάκη στις εκλογές της ΕΑΣΥΔΑ (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής) πρώτο, σε ψήφους, σύμβουλο

Σε «περίπατο» για την παράταξη ΑΣΠΥΔΑ και τον, μέχρι σήμερα, γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής (ΕΑΣΥΔΑ) Γιώργο Σταματάκη εξελίχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής , του Συμβουλίου Μεταθέσεων της Δυτ. Αττικής και των αντιπροσώπων της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ο Γιώργος Σταματάκης αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους σύμβουλος για το Δ.Σ ενώ την πρωτιά στην ελεγκτική επιτροπή κατέκτησε η Ελένη Γκίκα του Α΄Α.Τ Αχαρνών. Κατά την ψηφοφορία ψήφισαν 567 μέλη, εκ των οποίων 554 έγκυρα , 6 άκυρα και 7 λευκά ψηφοδέλτια. Στις εκλογές έλαβαν μέρος τρεις συνδυασμοί οι οποίοι έλαβαν τους εξής ψήφους:

Α) ΑΣΠΥΔΑ 427

Β) ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 96

Γ) ΔΕΚΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 31

Κατόπιν του αποτελέσματος, οι έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο κατανέμονται ως εξής :

Α) ΑΣΠΥΔΑ 6

Β) ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1

Γ) ΔΕΚΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 0

Για την ΠΟΑΣΥ οι έδρες κατανέμονται ως εξής :

Α) ΑΣΠΥΔΑ 9

Β) ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1

Γ) ΔΕΚΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1

Για την Ελεγκτική Επιτροπή οι έδρες κατανέμονται ως εξής:

Α) ΑΣΠΥΔΑ 3

Β) ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 0

Γ) ΔΕΚΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 0

      Για το Συμβούλιο Μεταθέσεων της Δ.Α.Δ.Α. οι έδρες κατανέμονται ως εξής:

Α) ΑΣΠΥΔΑ 1

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Γιώργος Σταματάκης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το νέο Δ.Σ θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών τους και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με τιμιότητα, διαφάνεια και ανιδιοτέλεια. Επανέλαβε δε, ότι στόχος είναι η καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της υπηρεσίας, μέσα από την οποία θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της παραβατικότητας και θα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη ενώ ζήτησε τη στήριξη και τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων σε αυτή την κοινή και ουσιαστική προσπάθεια.