Υγεία και καλή σταδιοδρομία στους νέους Υπαστυνόμους της ΕΛ.ΑΣ" Εύχεται ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός

 

Στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται στον Δήμο Αχαρνών, ορκίστηκαν χθες Τετάρτη 22 Ιουνίου, 171 Υπαστυνόμοι Β'. Οι νέοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. παρέλαβαν τα ξίφη τους από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκου Τόσκα, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτου Φιλιππάκου και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Στην τελετή παραβρέθηκε, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς-Σπένσερ-Νικόλαος Κουίκ, ο βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο βουλευτής Χρήστος Κατσώτης, ως εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., οι βουλευτές Περιφέρειας νομού Αττικής Ιωάννης Δέδες και Αθανάσιος Μπούρας και ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου.

Επίσης ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α., ο Υποστράτηγος Αναστάσιος Τσιάλτας (Γ.Ε.Σ.), ο Αρχιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Δαρνής, (Γ.Ε.Ν.), ο Υποπτέραρχος Μαρίνος Λούκος, (Γ.Ε.Α.), ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης και ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος.


Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, συνεπικουρούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη-Υποστράτηγο ε.α. κ. Νεκτάριο Κιούλο.


Δείτε φωτογραφίες..