Συγκέντρωση με θέμα την εγκληματικότητα στις Αχαρνές

Γιώργος Κουλογιάννης, Σύλλογος κατά της εγκληματικότητας δήμου Αχαρνών

Συγκέντρωση στην οποία θα συζητηθεί το φλέγον θέμα της παραβατικότητας στο δήμο Αχαρνών συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο Σύλλογος «Κατά της εγκληματικότητας» μαζί με άλλους φορείς της περιοχής. Όπως τονίσει στο κάλεσμά του «Όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν τις περιοχές του Δήμου Αχαρνών, οι οποίες στενάζουν κάτω από το βάρος της παραβατικότητας και της εμπορίας ναρκωτικών.

Σας ζητάμε να οργανωθούμε και να στρατευθούμε ενάντια στο φαινόμενο της ανεξέλεγκτης και επικίνδυνης εγκληματικότητας, η οποία κατέλαβε τα σχολεία, τα λεωφορεία, τις πλατείες, τους δρόμους, τις πόρτες, τα πεζούλια των σπιτιών μας, την ίδια μας την ζωή.

Ζούμε σε καθεστώς ψυχολογικής βίας, αδέσποτων πυροβολισμών, κλοπών, ηχορύπανσης κλπ.

Πρέπει να οργανωθούμε και να συνειδητοποιήσουμε, αφού πρώτα πιστέψουμε ως πολίτες, ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα μας, ότι αξίζουμε καλύτερες συνθήκες καθημερινότητας.

Βασικό συλλογικό μας όραμα είναι η αφύπνιση όλων και ιδιαίτερα της κεντρικής εξουσίας για να παρθεί επιτέλους η πολιτική βούληση για την εξυγίανση των περιοχών που υποφέρουν.

Έτσι, σας καλούμε στην συγκέντρωση που διοργανώνουμε σε συνεργασία με αρκετούς Συλλόγους του Δήμου μας,

την Τετάρτη 29/06/2016 και ώρα 19.30 μ.μ.,

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών στο Δημαρχείο με θέμα : «Εγκλήματα χωρίς Τιμωρία»


πηγή: http://doxthi.gr/