Βραβεύσεις αθλητών από τον ΕΟΣ Αχαρνών

 ΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητές
Βραδιά αφιερωμένη στους αθλητές του  διοργάνωσε ο Ε.Ο.Σ Αχαρνών.Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από παιδιά και γονείς που ένοιωθαν υπερήφανοι για τους κόπους και τις θυσίες τους.

Ο σύλλογος μετρά ήδη 40 χρόνια με πολλές διακρίσεις και μεγάλες επιδόσεις σε τομείς όπως ορειβασία, αναρρίχηση, ποδηλασία, σκάκι και τζούντο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τα αθλητικά τμήματα έκαναν απολογισμό για το χρόνο που πέρασε και παρουσίασαν τα προγράμματα, τις δράσεις και τις επιτυχίες τους.

Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών που έχουν διακριθεί σε τουρνουά,αγώνες,πρωταθλήματα. Στην εκδήλωση βρέθηκε  και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης,η αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας Γιάννα Τσούπρα και πλήθος κόσμου.
ΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςΕΟΣ Αχαρνών, βράβευση, αθλητέςπηγη: http://doxthi.gr